Podeľte sa o Vaše skúsenosti. Ako si ich zaobstarávate – kupujete na trhu, od farmárov, cez e-shopy, farmárske obchody, využívate farmársku inzerciu na internete? Chceli by ste nejaké farmárske produkty kupovať pravidelne? Alebo máte záujem o nejaký sezónny produkt vo väčšom množstve? 

Bola by som veľmi rada, keby ste prispeli k tomu, aby sa na tomto blogu rozprúdila živá diskusia. Budem sa tešiť, ak sa podelíte o Vaše skúsenosti – dobré i menej dobré – s nakupovaním takýchto produktov a slovenských potravín vôbec. I o to, o aké produkty by ste mali záujem a ako si predstavujete pre Vás optimálnu formu ich nakupovania. 

Chystám sa na svojom blogu uverejňovať aj inzeráty s ponukou farmárskych a sezónnych produktov. Rada by sa však sústredila aj na to, aký je o ne záujem. Teda rada budem uverejňovať inzeráty o dopyte – keď niečo zháňte, chcete kupovať pravidelne… 

Vašimi odpoveďami mi poskytnete cennú inšpiráciu, na čo sa mám vo svojich článkoch sústrediť a za to Vám vopred ďakujem. Píšte – komentáre pod článkom, alebo maily: klaszclaud@gmail.com. Budem vďačná za každý názor. 

People reacted to this story.
Show comments Hide comments
Comments to: Kupujete farmárske produkty?
  • 29. mája 2022

    Just a fast hello and also to thank you for discussing your ideas on this web page. I wound up inside your weblog right after researching physical fitness connected issues on Yahoo guess I lost track of what I had been performing! Anyway I\’ll be back once once more within the potential to test out your blogposts down the road. Thanks!

    Reply
  • 30. mája 2022

    Your website came up in my search and I am impressed by what you have published on this topic. I am currently expanding my inquiry and thus cannot contribute further, nevertheless, I have bookmarked your website and will be returning to keep up with any upcoming updates. Just love it and gives thanks for tolerating my comment.

    Reply
  • 17. júna 2022

    Wow! The useless posts here is rampant. How can you keep up with each one of these opinions?

    Reply

Write a response

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Attach images - Only PNG, JPG, JPEG and GIF are supported.